UTSOLGT

Hjelletunet

Moderne leiligheter med kort vei til Os og Bergen. Omkranset av et vakkert naturområde som skapt for rekreasjon og utendørsaktiviteter.

Gang og sykkelstiene når b.la. helt til Lagunen, og til Os sentrum, og området byr på flere fine badeplasser og fantastiske forhold for fiske, kajakkpadling og kano. På vintertid kan man sette pris på nærheten til de flotte preparerte skiløypene på Bontveit og Totland, eller gå på skøyter på islagte vann.

Prosjektet er utsolgt!

Ferdigstilt.

PROSJEKT HJELLETUNET

Hjelletunet er plassert sentralt på Søfteland.

Prosjektet består av et bygg i 3 og 4 etasjer med lyse flotte leiligheter i ulik størrelse og utforming. Bygget får heis, stort garasjeanlegg, felles takterrasse og vil være tilrettelagt for rullestolbrukere etc.. I utformingen av prosjektet er det lagt vekt på å kombinere tradisjonelle og moderne byggematerialer som skaper et tidsriktig utrykk, og som samtidig harmonerer med omgivelsene.

Prosjektet har en landlig og idyllisk beliggenhet og inneholder både små arealeffektive leiligheter, og litt større leiligheter for familier med større plassbehov. Mulighetene for friluftsliv er mange. Området er svært barnevennlig, i feltet ligger den nye barnehagen fra Trygge barnehager som stod ferdig i 2016, og barneskolen og idrettsplassen på Søfteland er kun 5-10 minutters gange unna.

Leilighetene ligger vestvendt til med gode solforhold. Ta på deg joggeskoene og start dagen med en tur i grønne omgivelser,  i nærområdet er det flere naturstier, fiskemuligheter og skiløyper. Her bor du sentralt i fredelige omgivelser omgitt av vakker natur, da skulle det meste ligge til rette for livsnytere i alle aldre.

Hjelletunet består av 30 lekre leiligheter. Alle leilighetene har egen parkeringsplass i garasjeanlegg som medfølger i kjøpesummen, i tillegg til sportsbod og felles gjesteparkering.

Leilighets typer:

  •  9 leiligheter med ett soverom, størrelse 37,3 – 44,6 m2 BRA
  • 17 leiligheter med to soverom, størrelse 46,1 – 77,8 m2 BRA
  •  4 leiligheter med tre soverom, størrelse 64,3 – 64,7 m2 BRA

En del av leilighetene er tilrettelagt for både to eller tre soverom.

Alle leilighetene får store terrasser.

Garasje/parkering

Det medfølger en parkeringsplass i garasjeanlegget under bygget til alle leilighetene, samt felles utvendig gjesteparkering. Vi har også noen få ekstra parkeringsplasser som selges etter første mann til møllen prinsipp dersom noen ønsker to garasjeplasser.

Forbehold:

Vi gjør oppmerksom på at alle bilder, tegninger og illustrasjoner i prospektet kun er ment som en orientering om prosjektet, og derfor ikke beskriver endelig leveranse av byggene. På salgstidspunktet er ikke prosjektet detaljprosjektert. Mindre justeringer av planer og materialbruk kan forekomme. Selger tar forbehold om gjennomføring av prosjektet avhengig av salg, og kommunal godkjenning.

Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte leiligheter uten varsel.

MODERNE KVALITETER

Standard
Hjelletunet har heis og sprinkler anlegg, og leilighetene vil bli bygd etter byggeforskriften, TEK17. Dette betyr blant annet at boligene er sertifisert i energiklasse etter svært strenge krav til isolasjonsevne og derfor krever mindre energi til oppvarming enn eldre boliger.

Boligene har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og bedre brannsikring enn eldre boliger. Bygget og uteområdene vil bli tilpasset universelt utforming for at det skal være lett fremkommelig for alle. Det medfølger sportsbod til alle leilighetene. Alle boligene leveres nøkkelferdig.

Boligene vil få et moderne uttrykk og høy standard. 

Kvaliteter

  • Moderne hvitt slett kjøkken og baderomsmøbler fra kjent kjøkken leverandør
  • Helflisede bad med moderne baderomsmøbler, dusjvegger og veggmontert toalett
  • Lys eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og gang.
  • Bredbåndstilknytning til Canal digital
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Sportsbod
  • Det vil bli opparbeidet grøntområder ved inngangspartiet som skal sikre et meget trivelig utemiljø. Deler av tomteområdet vil bli levert som naturtomt. 

Tilvalg
Det vil bli gitt mulighet for individuelle tilpasninger på innredning innen gitte tidsfrister mot tillegg i prisen. Ta kontakt med selger for nærmere opplysninger om tilvalg og muligheter. 

Fremdrift/Overtagelse

Med forbehold om salg håper vi på oppstart for prosjektet ved årsskiftet 2019/2020. Forventet byggetid er 18 mnd. Med forbehold om forventet oppstart blir da mulig ferdigstillelse for prosjektet 1. eller 2. kvartal 2021.

Organisering/ Felleskostnader
Hjelletunet sameie vil bli organisert som et eierseksjonssameier bestående av 30 leiligheter. Det er stipulert felleskostnader til ca. 15 – 20 kr pr. m2 pr. mnd. + Tv/data fra Canal Digital ca.kr. 480.- pr mnd.. Dette er kun et estimat. Fellesutgiftene vil bli fastsatt av det nye styret i sameiet. 

INFORMASJON

PRIS FRA:
1.650 000.- til 3.590 000,-

BRA:
37,3 – 77,8 m2

ROM:
2-4 rom

TYPE:
Leiligheter

FERDIGSTILLELSE:
1. eller 2. kvartal 2021

KOMMUNE:
Os

DOKUMENTER

KONTAKT

Monica Helene Hansen
Eiendomsutvikler/Markedsansvarlig
Mobil: 90811676
monica@markhusbygg.no