Hjellehagen

Hjellemarka lll boligfelt er blitt et svært populært boområde sentralt på Søfteland i Os kommune.

Markhus har i løpet av de siste 8 årene bygget og overlevert mer enn 180 attraktive boliger på dette området.

Hjellehagen med 20 prosjekterte boliger vil bli det siste av våre leilighets-prosjekter på denne flotte tomten. Gå ikke glipp av denne unike muligheten!

Utsolgt 20 lekre leiligheter.

HJELLEHAGEN

Link til annonsen på Finn.no

Dette er et vakkert naturområde som skapt for rekreasjon og utendørsaktiviteter. Gang og sykkelstiene når b.la. helt til Lagunen, og til Os sentrum, og området byr på flere fine badeplasser og fantastiske forhold for fiske, kajakkpadling og kano. På vintertid kan man sette pris på nærheten til de flotte preparerte skiløypene på Bontveit og Totland, eller gå på skøyter på islagte vann. Mulighetene for friluftsliv er mange.

Området er svært barnevennlig. I feltet har Trygge barnehager bygget ny barnehage for 68 barn som stod ferdig våren 2016. Barneskolen og idrettsplassen på Søfteland er kun 5-10 minutters gange unna.

PROSJEKT HJELLEHAGEN

Hjellehagen er fredelig plassert innerst på Hjellemarka lll feltet like ved den flotte nye barnehagen som åpnet i april 2016. Leilighetene ligger landlig til med gode solforhold. Ta på deg joggeskoene og start dagen med en tur i grønne omgivelser, i nærområdet er det flere naturstier, fiskemuligheter og skiløyper. Her bor du sentralt i fredelige omgivelser omgitt av vakker natur, da skulle det meste ligge til rette for livsnytere i alle aldre.

Prosjektet:

I Hjellehagen har vi utformet et hyggelig leilighetsprosjekt med moderne leiligheter i to lave bygg med to etasjer, med attraktiv plassering rundt ett flott felles grønt område med bærbusker og frukttrær. Prosjektet får en skjermet og fredelig beliggenhet innerst i feltet Hjellemarka ll. I utformingen er det lagt vekt på å kombinere tradisjonelle og moderne byggematerialer som skaper et tidsriktig utrykk, og som samtidig harmonerer godt med omgivelsene.

Fremdrift/Overtagelse:

Oppstart byggearbeider for prosjektet er juni 2021. Forventet byggetid er 14-16 mnd, og vi håper derfor å kunne ferdigstille leilighetene 3. eller 4. kvartal 2022.

Organisering/ Felleskostnader:

Hjellehagen sameie vil bli organisert som et eierseksjonssameie bestående av 20 leiligheter.

Det er stipulert felleskostnader til ca. 18-22 kr pr. m2 pr. mnd. + Tv/data fra Canal Digital ca.kr. 490.- pr mnd.. Dette er kun et estimat. Fellesutgiftene vil bli fastsatt av det nye styret i sameiet.

Leilighets typer:

Hjellehagen består av 20 lekre leiligheter. Alle leilighetene får egen parkeringsplass i garasje som medfølger i kjøpesummen, i tillegg til sportsbod og felles gjesteparkering.

  •  6 leiligheter med ett soverom, størrelse 37,8 m2 – 44,7 m2
  •  9 leiligheter med to soverom, størrelse 51,3 – 64,4 m2
  •  5 leiligheter med mulighet for to eller tre soverom, størrelse 74 – 82,2 m2

Alle leilighetene får store terrasser i front som er godt skjermet for innsyn, de fleste får også en flott terrasse nr. 2 ved inngangspartiet.

2 roms leiligheter:

Gjelder leilighet nr: 102, 103, 106, 110, 111, 205

3 roms leiligheter:

Gjelder leilighet nr: 104, 107,108, 109, 202, 206, 207, 208

3 eller 4 roms leiligheter:

Gjelder leilighet nr: 101, 105, 201, 203, 204, 209 

Forbehold:

Alle opplysninger i prospektet er gitt med forbehold om utbyggers rett etter kjøpekontrakten til å foreta endringer. Eventuelle endringer skal ikke ha vesentlig innvirkning på forespeilet standard. På salgstidspunktet er ikke prosjektet detaljprosjektert. Mindre justeringer av planer og materialbruk kan forekomme. Selger tar forbehold om gjennomføring av prosjektet avhengig av salg, og kommunal godkjenning. Selger forbeholder seg retten til å endre priser på usolgte leiligheter uten varsel.

FLOTTE KVALITETER

Prosjektet inneholder mange små arealeffektive leiligheter, men også større leiligheter for familier med større plassbehov. Det blir etablert felles utvendig løfteplatform som er plassert mellom byggene, samt stort felles garasjeanlegg under Hus 2

Kvaliteter:

  • Moderne hvitt slett kjøkken og baderomsmøbler fra kjent kjøkken leverandør
  • Helflisede bad med moderne baderomsmøbler, dusjvegger og veggmontert toalett
  • Lys eikeparkett i stue/kjøkken, soverom og gang.
  • Bredbåndstilknytning til Canal digital
  • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
  • Sportsbod
  • Det vil bli opparbeidet flotte felles grøntområder med bla. med en del bærbusker og frukttrær som skal sikre et meget trivelig utemiljø. Deler av tomteområdet vil bli levert som naturtomt.

Garasje

Det medfølger en parkeringsplass i garasje til alle leilighetene, ekstra garasjeplass kan kjøpes for kr. 150 000.- om ønskelig. (Begrenset antall)

Standard:

Hjellehagen vil bli bygd etter den nye byggeforskriften, TEK17. Dette betyr blant annet at boligene er sertifisert i energiklasse etter svært strenge krav til isolasjonsevne og derfor krever mindre energi til oppvarming enn eldre boliger. Boligene har balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og langt bedre brannsikring enn eldre boliger. Bygget og uteområdene vil bli tilpasset universell utforming for at det skal være lett fremkommelig for alle. Det medfølger garderobeskap på alle soverom og sportsbod.

Alle boligene leveres nøkkelferdig.

Boligene vil få et moderne uttrykk og høy standard.

Vi gjør oppmerksom på at alle bilder, tegninger og illustrasjoner i prospektet kun er ment som en orientering om prosjektet, og derfor ikke beskriver endelig leveranse av byggene.

Betingelser:

V/kontraktskriving forfaller kr. 150 000.-. Resterende beløp av kjøpesummen betales ved overlevering av nøkkelferdig bolig.

Omkostninger til staten:

Dokumentavgift 2,5 % av tomteverdien kr. 4175.- (grunnlag kr167 000.- )

Tinglysning av skjøte: kr. 585.-

Tinglysning av pantedokument kr. 525.-

Gebyr for utskriving av pantattest kr. 202.-

Du har 5 års reklamasjonsrett ved kjøp av ny leilighet

Utleie:

Boligen har ingen egen utleieenhet. Boligen kan leies ut til boligformål, dersom ikke annet vedtas i sameies vedtekter.

Transport av kontrakt:

Kjøper er kjent med at kjøpekontrakten ikke kan transporteres uten samtykke fra selger. Eventuelt samtykke vil medføre transportgebyr på kr. 50 000.- til utbygger.

Forbehold:

Vi gjør oppmerksom på at alle bilder, tegninger og illustrasjoner i prospektet kun er ment som en orientering om prosjektet, og derfor ikke beskriver endelig leveranse av byggene.

INFORMASJON

PRIS FRA:
1.790 000 – 4.100 000

BRA:
37,8 – 82,2

ROM:
2-4 rom

TYPE:
Leiligheter

FERDIGSTILLELSE:
Oktober 2022

KOMMUNE:
Bjørnefjorden

DOKUMENTER

KONTAKT

Monica Helene Hansen
Eiendomsutvikler/Markedsansvarlig
Mobil: 90811676
monica@markhusbygg.no